της Αγιαννίδου Αθηνάς
Χωρίς τσιγάρισμα φτιάξαμε μια κουλούρα όνειρο, γεμιστή με σπανάκι και τυρί! Τέτοια έτρωγε και ο Ποπάυ και απέκτησε μπράτσα, μούσκουλα και πλάτες! Χρειάζεστε μόλις 10 λεπτά για να την ετοιμάσετε…
Υλικά:
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 100 γρ. σπανάκι ωμό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
- άνιθο και δυόσμο ψιλοκομμένο
- 50 γρ.
φέτα
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και πασπαλίζουμε με φύλλα από σπανάκι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγά σιγά ρολάρουμε.
Στην άκρη της σφολιάτας, κάνουμε κάθετες εγκοπές ίσα να δώσουμε ένα σχέδιο στην κουλούρα μας.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
- Κόστος: 2,00 ευρώ
- Μερίδες: 1 κουλούρα / 4 κομμάτια
Αν θέλετε μπορείτε να πασπαλίσετε με σουσάμι ή ακόμη με μαυροκούκι, φυστίκι ή φουντούκια.