Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΌλα όσα πρέπει να περιέχει μία ολοκληρωμένη κοσμηματοθήκη

Όλα όσα πρέπει να περιέχει μία ολοκληρωμένη κοσμηματοθήκη

Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου αλλάζουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες του. Ένα παιδί κοντά στην ηλικία των 10 ζητάει για δώρο ένα παιχνίδι, στα 15 μία κονσόλα κ.α. Μεγαλώνοντας αναζητάμε πράγματα με αξία οικονομική και συναισθηματική που να μπορούν να την κρατήσουν σε βάθος χρόνου. Μία πολύ δημοφιλής κατηγορία τέτοιων αντικειμένων είναι τα κοσμήματα τα οποία είτε είναι νέες αγορές είτε οικογενειακά κειμήλια μπορούν σε βάθος χρόνου να αποκτήσουν μεγάλη αξία. Αν μπαίνετε στη φάση της ζωής σας όπου θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή κοσμημάτων, στο άρθρο που ακολουθεί έχουμε καταγράψει όλα αυτά που πρέπει να έχει η κοσμηματοθήκη σας.


Σκουλαρίκια

Μία από τις βασικές κατηγορίες που πρέπει να έχετε στα κοσμήματά σας είναι τα σκουλαρίκια. Ανάλογα με το στιλ σας μπορείτε να βάλετε στη συλλογή σας αμέτρητα είδη, μακριά & κοντά, μικρά & μεγάλα. Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι είναι ένα κλασικό κομμάτι που δε βγαίνει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να ολοκληρώσει κάθε look. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα διακριτικό ζευγάρι από χρυσό ή λευκόχρυσο με έναν πολύτιμο λίθο. Είναι εντυπωσιακά και ταυτόχρονα διακριτικά και θα κρατήσουν την αξία τους για πολλά χρόνια.

Δαχτυλίδια

Από την κατηγορία των δαχτυλιδιών σίγουρα δεν μπορούμε να παραλείψουμε μία χρυσή βέρα ή ένα μονόπετρο χρυσό. Ανεξάρτητα με το αν η συναισθηματική τους αξία συνδέεται με το έθιμο του γάμου όπως τα έχουμε συνήθως στο μυαλό μας, ένα χρυσό δαχτυλίδι με ή χωρίς πέτρα μπορεί να έχει μεγάλη αντικειμενική αξία ανάλογα με τα καράτια του.

Κολιέ

Από την κατηγορία αυτή, πολλοί από εσάς είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ένα κόσμημα αντικειμενικής αλλά και συναισθηματικής αξίας και δεν είναι άλλο από το χρυσό βαπτιστικό σταυρουδάκι. Είναι ένα από τα πρώτα δώρα που λαμβάνει ένας άνθρωπος όταν γεννιέται και αν το έχετε κρατήσει μέχρι και σήμερα να ξέρετε ότι μπορεί να στολίσει ακόμα και τα πιο σύγχρονα looks αν φορεθεί με κατάλληλο τρόπο. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή κολιέ σας επιλέγοντας είτε ένα άλλο χρυσό κρεμαστό κόσμημα ή ένα κολιέ με κάποιον πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο.

Ρολόι

Το ρολόι είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσει που μπορείτε να κάνετε σε αξεσουάρ. Μπορείτε να επιλέξετε είτε κάτι σταθερά διαχρονικό ή ένα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό ρολόι. Παρ’ όλο που η τεχνολογία εξελίσσετε ραγδαία και πολύς κόσμος προτιμάει την αγορά ενός smartwatch με αμέτρητες λειτουργίες, ένα όμορφο παραδοσιακό ρολόι σε κλασική ή και πιο μοντέρνα γραμμή είναι πάντα μία καλή επιλογή και μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ